Ved udskiftning af kuglelejer blive anlægget levetid forlænget

Home » Ventilation » Vedligeholdelse og skimmel

Vedligeholdelse og skimmel

Kuglelejeskift

KRS udskifter kuglelejer på stedet hvad der er besparende i tid og transport, samt at anlægget startes op samme dag. KRS har udviklet metode til udskiftning af kuglejer uden nedtagning af motor, hvorved der opnåes stor besparelse ved forhold som besværliggør udskiftningen, ved demontering af ventilatorer eller motorer, som i nogle tilfælde kræver åbning af taget og nedtagning med kran.

Ved udskiftning af kuglelejer blive anlægget levetid forlænget.

Fuglesikring

På tagene af store ejendomme forsøger både duer og alliker at bygge reder i aftrækskanalhætterne.

Dette medfører at der kommer ubehageligt nedfald gennem aftrækskanalerne, oftest dør fugleunger og nedfald af madikker i køkkener er ikke et ukendt fænomen.

Fuglesikring foretages på taget med vejrbestandigt fuglenet omkring aftrækskanernes taghætter, fastspændt med rustfri clips.

Skimmelsanering

KRS er specialister i fjernelse af skimmel og andre bakterie vækster i ventilationsanlæg og aftrækskanaler.

Vi indsamle prøver til laboratorie-undersøgelse, før arbejdet påbegyndes for analyse af art og vækst. Dette afsluttes med dokumentation af udført sanering ligeledes med prøver og laboratorie-undersøgelse.

I KRS arbejder vi med stor ansvarlighed og påpasselighed når andre menneskers sikkerhed og velbefindende er vores ansvarsområde.

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo