Løsninger til vores kunder dækker behov både indenfor og udenfor ejendommen

Home » Præsentation af KRS

Om KRS

KRS har gennem mere end 30 år været en professionel samarbejdspartner for vores kunder, og vi har bidraget til det gode samarbejde med rengøringsløsninger i bredeste forstand.

Løsninger til vores kunder dækker behov både indenfor og udenfor ejendommen. Det betyder at vi arbejder med afdelinger indenfor rengøring, vinduespolering, planteservice, ejendomsservice og ventilationsservice.

Vores kunders behov for kvalitetsydelser til konkurrencedygtige priser er en udfordring for enhver servicevirksomhed. KRS har gennem alle år prioriteret det nære samarbejde med både kunder og medarbejdere – og det har vist sig at være løsningen på udfordringerne for KRS. Vi er privilegeret af at vores kunder ønsker at samarbejde med os gennem mange år. Samtidig kvitterer vores 80 medarbejderne for de gode arbejdsforhold ved at yde en meget kompetent indsats i dagligdagen, og ved at sørge for at vi har en helt ekstraordinær lang anciennitet blandt medarbejderne. Denne store stabilitet kommer vores til gode i form af kvalitetsydelser til konkurrencedygtige priser!

Vores kunder er private virksomheder, faglige forbund, banker, kommuner, kommunale og private institutioner, højere læreranstalter, ejendomsselskaber, andelsboligforeninger, ejerforeninger med flere, og det skulle glæde os meget om vi kunne få lov til præsentere en løsning for dig.

Stor eller lokal? Hvorfor ikke begge dele.

Vi er en del af PHM Group. PHM er en ejendomsservicegruppe, hvis mission er at tage sig af mennesker ved at tage sig af deres livsmiljø. PHM Group består af de bedste lokale virksomheder i branchen, alle med de samme værdier og motivationer; iværksætterånd og fair og ansvarlig forretningspraksis. Vi mener, at kun lokal service med store ressourcer er bedre end lokal service. Med PHM er der ingen grund til at tænke på, om du skal vælge en velkendt lokal eller en stor spiller. Vi giver dig det bedste fra begge verdener.

Læs mere

Medarbejdere

Læs mere

Vision

Læs mere

Vores plads i branchen

Læs mere

Jobansøgning

Læs mere

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo