Oftest falder der snavs ned til gene for beboerne især i køkkener

Home » Ventilation » Kanaler i boligejendom

Kanaler i boligejendom

Kanalrensning

I de ældre etage ejendomme foregår udluftningen generelt igennem aftrækskanaler fra køkken bad/toilet via naturlig aftræk. Oftest er aftrækskanalerne opbygget i betonblokke og muret sammen med mørtel.

Aftrækskanalerne er generelt aldrig blevet renset, med følgevirkning af for dårlig aftræk, for høj fugtighed i lejlighederne og især i bad/toiletter.

Oftest falder der snavs ned til gene for beboerne især i køkkener.

KRS renser aftrækskanaler i mange etageejendomme og vi tilbyder fået lavet aftaler med 3—5 års rensninger til fordelagtige priser.

Et fornuftigt tidspunkt at rense aftrækskanaler er ved tagrenovering/udskiftning , energioptimering af ejendommen, og i forbindelse med køkken bad/toiletudskiftning.

Efter brandvedtægten må der ikke tilsluttes emhætter med indbygget motor og ligeledes at montere udsugningsventilatorer på bad/toiletter.

Kanalforsegling

KRS er kanalforsegling også en af vores specialer som anvendes hvor mineraluld frigives fra lyddæmper, kabinetter eller indvendigt isolerede kanaler, som frigiver mineraluld partikler til indeklimaet.

Dette medfører irritation i luftveje og slimhinder samt øjne.

Produktet har den egenskab at det aldrig udtørrer når det er påført mineralulden og er temperatur neutral.

Den store gevinst ved kanalforsegling er, i stedet for udskiftning af dyre ventilationskomponenter kan indersiden kanalforsegles.

Ofte er en udskiftning en næsten umulig operation, grundet opbygning af ventilationsanlægget, som oftest er placeringen i bygningen af sådan en beskaffenhed at mange andre installationer skal demonteres inden en udskiftning kan iværksættes.

En sådan operation er indlysende nok en bekostelig affære.

Kanalforseglingen er afgasnings og lugt fri.

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo