KRS Viceværtsservice kan tilpasses efter alle behov

Home » Ejendomsservice » Vicevært

Vicevært

Flyvende vicevært

KRS Viceværtsservice kan tilpasses efter alle behov. Den store ejendom med fuldtids vicevært eller den mindre ejendom med flyvende vicevært med eventuelle faste dage på Jeres ejendom, og altid til at komme i kontakt med via telefon og mail. I alle tilfælde vil i opleve en vicevært der er til at få fat i. Og inden for 24 timer vil vi have en tilbagemelding på henvendelser til vore vicevært.

KRS råder over en moderne vognpark som er indrettet til vores services, vores viceværter har altid det nødvendige værktøj til opgaven ved hånden, og altid et mindre lager i bilen af forbrugsgenstande til den aktuelle ejendom. Vi forsøger altid at undgå unødvendig kørsel efter ting og materialer.

Beboerkontakt

Beboerkontakt er en selvfølge i KRS, hvor vi varetager kontakt til beboer, med de spørgsmål de måtte have, og tager hånd om beboer henvendelser, jf. den aftale vi har med ejendommens bestyrelse eller ejer. Denne service kan kombineres med døgnvagt til akut opstået skader. Vi har indarbejdet rutiner til håndtering af henvendelser med tilbagemelding til ejendommens beslutningstager.Ved mindre opgaver kan i med fordel bruge vores viceværter eller handymænd til udførelse af disse opgaver. På en ejendom er der altid mange små reparationer som skal klares, det kan være en bekostelig affære at tilkalde en håndværker til disse småreparationer, en KRS vicevært kan klare alle disse reparationer, når han er på ejendommen.

Koordinering

Håndværker, kontakt og koordinering, om ejendommen har tilknyttet egne håndværkere eller man vil bruge dem af KRS tilknyttet håndværkere er op til den enkelte ejendom, som vicevært for deres ejendom kan stå KRS for kontakt, koordinering og kontrol af arbejde udført på jeres ejendom. KRS tilbyde alt arbejde koordineres via os, således der ikke er alle mulige forskellige håndværkere der stiller på eks. varmesystem, eller tapper vand af anlægget uden det bliver påfyldt igen.Vores vicevært kender din ejendom og din ejendomstilstand, vi holder dig løbende orienteret om forhold på din ejendom som kræver opmærksomhed. Ligeledes er vores viceværter altid klar til at være behjælpelig med indhentning af tilbud for større opgaver på ejendommen, KRS har formaliseret samarbejde med en række udvalgte håndværkere.

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo