Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information

Home » Rengøring » Kvalitet

Kvalitet

Kvalitetssikring

KRS arbejder med kvalitetssikring på flere plan, til hver kunde er udarbejdet et kvalitetsskema, som medarbejderen bruger til egenkontrol, denne egenkontrol sikrer at medarbejderen ser på sit arbejde som kunden ville gøre det. Ligeledes bruges kvalitetsskemaet til vores inspektører ved deres gennemgang af den ydede kvalitet, vi opfordrer vores kunder til at deltage i denne kvalitetskontrol.

Vores kvalitetskrontroller bliver ikke bare lagt i en skuffe, vi bruger dem aktivt internt til forbedring af vores ydelser.

Vores kvalitetsskemaet er udarbejdet af nogle af vores mest erfarne medarbejdere og tilrette løbende, vi ser vores kvalitetsskemaer som vore log-bog på vores ydelser.

Miljø & arbejdsmiljø

KRS anvender kun svanemærkede produkter, disse produkter skåner miljøet så belastningen af naturen er minimal. Svanemærket produkter indeholder ikke parfume og er sammensat så de er skånsomme overfor medarbejderen. Vores medarbejdere har til alle de midler vi bruger doserings anvisninger så overforbrug undgås.

KRS søger hele tiden for at optimere arbejdsmetoderne så de belaster vores medarbejdere mindst muligt ved opslidende bevægelser, og vores medarbejdere råder over moderne maskiner til afhjælpning af ensformigt gensidigt arbejde.

Svanemærket viser, at varerne er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varegruppe. Mærket sætter grænser for udledning af giftige stoffer og for indholdet af uønskede stoffer i varen.

Uddannelse

I KRS mener vi det er medarbejderen der bedst ved hvad der er behov for, det er dem der til dagligt arbejder direkte med tingene. Vi indsamler løbende viden fra vores medarbejdere hvad der kan gøres bedre.

Vores medarbejders viden indgå i vores uddannelse og træning af vores personale, ligesom vores timelønnet personale indgår i oplæring af nye medarbejdere.

Vi søger hele tiden at vores “brugsanvisninger” til rengøring på den enkelte kunde er let overskuelige og lige til.

En KRS medarbejder får intern uddannelse og muligheden for uddannelse gennem rengøringskurser på AMU-centret:

  • Intro til KRS rengøring
  • Rengøringsmidlers indhold og virkning
  • Arbejdsteknik – brug kroppen rigtigt
  • Rengøringsplaner – personlig planlægning

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo