Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information

Home » Rengøring » Øvrige services

Øvrige services

Tæpper

KRS har en special afdeling for tæpperensning, her er det vigtigt at tæppet bliver behandlet rigtigt, og vores specielle maskiner er særdeles velegnet til at få alt snavs med op, lige så vigtigt er det tæpperne bliver lukket igen, så de ikke er åbne og modtagelige for snavs.

Tæpperensning kræver veluddannet medarbejder der ved hvad de gør for at få det ønskede resultat, for os handler det om at få snavset op af tæppet og give det en ensartet overflade.

Gulvpleje

Ved opskuring giver vi gulvet et helt nyt look, den efterfølgende behandling afhænger af kundens ønske. Her kan vi tilbyde en mættende fed pleje sæbe, som er en mere blød mat overflade, eller polish behandling som er en hård, blank og lukket overflade.

For trægulve råder vi over et stort sortiment af olier med forskelligt overflade look.

Måtter

Lad KRS om Jeres måtte og få dem udskiftet med fast interval, så de altid fremstår rene, og opsamler snavs inden det kommer ind i husets miljø.

KRS har eget vaskeri og kan tilbyde levering af rene viskestykker og håndklæder.

Gardiner er en væsentlig støvsamler i et kontor miljø, vi anbefaler vores kunder at få vasket gardiner med faste intervaller for et bedere indeklima for medarbejderne.

Papir & linned

KRS kan leverer alle former for forbrugsartikler til køkkener og toiletter og i alle kvaliteter, papir, sæber, håndklæder og viskestykker.

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo