KRS kan ikke forhindre hærværk, men vi kan gøre livet surt for dem, der maler og tegner på jeres vægge og overflader

Home » Ejendomsservice » Graffiti

Graffiti

Slut med streger og farver – hurtigt, let, billigt vi fjerner graffiti inden for 24 timer

KRS kan ikke forhindre hærværk, men vi kan gøre livet surt for dem, der maler og tegner på jeres vægge og overflader. Med en abonnementsaftale eller en prisaftale kan vi tilbyde, at vores faste team begynder at fjerne jeres graffiti inden for 24 timer. Vi tilbyder også at give overfladerne en anti-graffiti behandling, så graffitien fremover ikke binder så godt og den dermed bliver væsentligt billigere og lettere af fjerne. Det kan i nogle tilfælde være nødven- digt at male det område, der er angrebet af graffiti – det er også en opgave, KRS løser.

Sådan arbejder KRS

  • Vi anvender skånsomme metoder og midler til at gøre facaden ren.
  • Rensningen af facaden foregår effektivt og hurtigt.

Fast abonnement eller efter behov

KRS tilbyder to former for aftaler omkring fjernelse af graffiti. I begge tilfælde er der forinden aftalt faste priser pr. kvadratmeter, så I kender prisen, inden vi går i gang.

Fast abonnement

Hvis jeres ejendom ofte er udsat for hærværk, kan vi tilbyde en abonne- mentsordning. her tjekker vi med faste intervaller ejendommen og påbegynder at fjerne ny graffiti inden for 24 timer. Prisen på abonnementet er afhængig af størrelsen af facaden og beliggenheden. Det spiller også ind, om der tidligere er fortaget en anti-graffiti behandling. Vi indgår kun abonnementsaftaler på overflader, der er rene og rensede.

Efter behov

KRS kan tilkaldes når I har konstateret graffiti som I ønsker fjernet. Inden arbejdet sættes i gang, laver vi en aftale om pris samt opgavens omfang. Vi anbefaler i øvrigt at opgaven rundes af med en overfladebehandling, som gør det væsentligt lettere fremover at fjerne farver og streger.

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo