KRS har gennem mere end 30 år været en professionel samarbejdspartner for vores kunder, og vi har bidraget til det gode samarbejde med rengøringsløsninger i bredeste forstand.

Løsninger til vores kunder dækker behov både indenfor og udenfor ejendommen. Det betyder at vi arbejder med afdelinger indenfor rengøring, vinduespolering, planteservice, ejendomsservice og ventilationsservice.

Vores kunders behov for kvalitetsydelser til konkurrencedygtige priser er en udfordring for enhver servicevirksomhed. KRS har gennem alle år prioriteret det nære samarbejde med både kunder og medarbejdere – og det har vist sig at være løsningen på udfordringerne for KRS. Vi er privilegeret af at vores kunder ønsker at samarbejde med os gennem mange år. Samtidig kvitterer vores 80 medarbejderne for de gode arbejdsforhold ved at yde en meget kompetent indsats i dagligdagen, og ved at sørge for at vi har en helt ekstraordinær lang anciennitet blandt medarbejderne. Denne store stabilitet kommer vores til gode i form af kvalitetsydelser til konkurrencedygtige priser!

Vores kunder er private virksomheder, faglige forbund, banker, kommuner, kommunale og private institutioner, højere læreranstalter, ejendomsselskaber, andelsboligforeninger, ejerforeninger med flere, og det skulle glæde os meget om vi kunne få lov til præsentere en løsning for dig.